Klíma telepítés, szerelésCégünk elsődlegesen saját forgalmazású légkondícionálókat telepít, de ezen felül a kapacitás függvényében vállal egyéb telepítési, áthelyezési, le- és felszerelési feladatokat.

Klíma telepítés során a split klíma beltéri és kültéri egységét felszereljük (a kültérit konzolra vagy magasító talpra, esetleg egyéb megfelelő állványra), 1mm falvastagságú klímatechnikai szigetelt rézcsővel és elektromosan összekötjük. A kondenzvizet a beltéri-, illetve igény szerint a kültéri egységből elvezetjük. Bekötjük a készüléket az elektromos hálózatba, és ahol kell, a vezetékeket kábelcsatornákkal eltakarjuk. A hűtőkört vákumolás után üzembe helyezzük. Tisztán és gyorsan dolgozunk, nagy hangsúlyt fektetve az esztétikumra.

Ingyenes helyszíni felmérés, klíma értékesítésTelefonos egyeztetés után felkeressük Önt, amikor nem csak a klímatizálási problémára keressük meg a legmegfelelőbb megoldást, de az egyéni szimpátia kialakítása is nagyon fontos számunkra. Az igények és a helyszíni körülmények alapján segítünk kiválasztani a megfelelő készüléket és átbeszéljük annak felszerelését, kitérve az elhelyezésre, a hűtőrendszeri és elektromos vezetékezésre, cseppvíz elvezetésre.


Klímatelepítés árakAJÁNLAT klímaszerelésre

Alap szerelés 1 split klíma gépre, Budapesten és környékén, Budapesten és környékén, 3 méter csövezésig : nettó 75 000.-Ft
Külső beszerzésből származó split klíma gépre 3 méter csövezésig : nettó 100 000.-Ft
(Kedvezőbb ajánlat megbeszélés alapján. Az árak a telepítés helyszínétől és körülményeitől változhatnak.)
Klímatelepítés az alábbi szolgáltatásokat foglalja magába:

Áraink az Áfa-t nem tartalmazzák.

A szerelési díjak tartalmazzák:


Kapcsolatfelvétel